Tuesday, August 2, 2011

Thank You From The Bottom Of My Heart

halo semua.. sory banyak2 sebab lambat update blog sya tentang Pelancaran Album saya hari tu.

30 Julai yang lepas, secara rasminya Album Hary Nianti~Kada Pologoso telah dilancarkan oleh Pembantu Menteri Kewangan Negeri Sabah, Datuk Donald Peter Mojuntin, bertempat di Damai Club Jalan Bundusan, Penampang. Thnx to Datuk atas kesudian merasmikan dan seterusnya melancarkan Album Hary Nianti.

Kepada Keluarga saya yang datang dari Beluran, Sandakan, KK dan di mana saja, Thnx atas sokong daripada anda semua.. Ini adalah hadiah daripada saya kepada anda semua. Sakag-sakag mantad Beluran.

Saya juga ingin mengucapkan Terima Kasih kepada Jawatankuasa Pelancaran Album yang bertungkus lumus dalam membuat persiapan pelancaran agar dapat berjalan dengan lancar. U guys memang paling manang. Tanpa kalian, semuanya tidak akan berlaku. Mr Henry Monis Gumisi & Mr Douglas Henry (Advisor), (Chairman) Callix Tamin, (Assistant) Peter Anderson Nianti, (Stage & Floor Manager) Jasonjay, (Technical Manager) Miklin Ationg, (Assistant) Zoe Albertus, (Emcee) Hafifi Hafidz Horace, (Receptionist) : Edina Sung Burungoh, Phebby Anne Merie, Arlin Ansil, (Usher) : Peterson Nianti, Dalbonds Jalabid, Radwayne Robin, (Videoman) Alvin Dusity (Photographer) : Japrin Thomas, Joe Joachim (Sales of Album) Pusakag Production Crew.

Kepada Rakan-rakan artis yang turut memeriahkan lagi Pelancaran tersebut, Anderson Nianti, Betcy Michael, Usal Jon Gavis, Bernard Laimen Michael, Esther Clement Tubong, Marlleney Fane, Jaymeral Henry, Fanzi Ruji, Joseph George dan kemunculan Esther Appulunius (better in Time masi terngiang2 di telinga ni)... Paling manang peformence kamurang semua... thnx guys kerana sudi memeriahkan lagi Pelancaran Album pada malam itu. Terharu dengan sokongan anda semua... tq soooooooooo much... muahhhhhh

Kepada rakan-rakan Media yang hadir pada malam tersebut.. KADUS Entertainer, NST, Daily Express, Utusan Borneo, RTM, Sabah FM, KKFM, Suria FM, Sabahan FM dan lain-lain lagi (siou kalau ada yang ndak tertaip).. sokongan daripada anda semua sangat saya hargai dan akan dikenang sampai bila... Thnx so much kio...

Juga tidak lupa atas kehadiran semuaaaa kawa2 yang hadir (mau juga saya taip satu2 tapi takut ndak habis sampai bisuk menaip jak.. heheheh)... u know who u are.. Thnx so much atas sokongan anda semua.. Saya sangat gembira dan terharu dengan kehadiran anda semua dan seterusnya sokongan yang diberikan pada malam tersebut. Siou kalau ada kekurangan dari saya sama kamurang semua. Saya sentiasa akan mengingati kamu semua dan juga atas sokongan yang diberikan.

Terima kasih sekali lagi atas sokongan yang diberikan. Hanya Tuhan saja yang dapat membalas segala kebaikkan daripada anda semua. Saya tidak akan melupakan pengalaman indah ini.

Tuhan Memberkati

Regards,
Hary Nianti

10 comments:

 1. wah~ mesti seronokkan segalanya sudah selesai.
  sayang betul tak dapat pegi. Good Luck 4 ur album. Btw saya suka lagu2 dlm album tu. =) p/s: kalau ko rajin kasi la translate. hihi

  ReplyDelete
 2. Che Kay - seronok juga... thnx so much ya... ok... nanti akan ditransate k... Thnx 4ur support...

  ReplyDelete
 3. aisehh kana sebut jg nama sya ar.. hihi all d best hary!! ^.^

  ReplyDelete
 4. Keep up the gud work hary! Kau pun buli jadi paling manang, jadi teruskan berkarier okay!

  ReplyDelete
 5. Zoe - nahhh... mimang lah bha...hehe... thnx kio...

  Esther - tq tq tq so much 4ur support... God Bless u kio... gud luck too...

  ReplyDelete
 6. Paling manang kalau ini. Congrats kio :)

  ReplyDelete
 7. Conggratess Teman.. ^__^ Happy too... Gambatee!!! Teruskann Usahaa... GBU Alwayss.. along wif Guidance and Wisdom.. Leading to Success.. (Saa Tapuuk Tangann skgg ini.. ^__@ )

  Gundutz ;)

  ReplyDelete
 8. Jchell - nahhh .... jangan di kasi lama... hehehe... thnx ya kazen.. banyak juga ko punya bantuan ni.... GBU

  Gundutz - wahhh.. terima kasih teman... sya nampak ko tapuk tangan sambil beguyang purut.. hehehe... Gud luck juga ya... GBU.. ^___^

  ReplyDelete
 9. tahniah hary. terbaikkkk. bah kada pologoso kio. haha

  ReplyDelete
 10. thnx Azrul... wokey... kada noh.. heheheh

  ReplyDelete