Thursday, September 29, 2011

Hari Minggu yang Paling Sunday


Ahad lepas, saya dijemput untuk membuat persembahan secara "Live" di Program Selamat Pagi Malaysia TV1 sempena mempromosikan Aktiviti 'Seni Di Wangsa' Anjuran Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara. Saya nyanyi lagi Malaysia 1, Faizal Tahir .. ya lah, masih mood2 Hari Malaysia lagi kan.... Sempat jugalah Promo2 Album Kada Pologoso... Hehehehhe.. Saya Perform pukul 8.25 pagi bersama dengan Kumpulan Tunas Budaya, JKKN Wilayah. Tabik spring sama adik2 ni, semangat dorang pagi2 tu.... comel2 ni..

Pagi tu... memang nyanyian agak semput(ampus2) sedikit...biasalah kan nyanyi pagi2 ni susah sikit mo teriak2.. hehehe... siapa2 yang sempat tengok,.. sory lah kalau xseberapa nyanyian ni... saya tido pukul 4 pagi sbb mo hafal 1 lagu lagi utk mo perform waktu petang ahad tu...lepas tu kena bangun pukul 5.30 pagi.. mana ndak sengsara.. heheh.. tapi best jugalh.. pengalaman yang xakan dilupakan.. Thnx to JKKN atas peluang yang diberikan...

Saya kongsikan gambar-gambar yang diambil oleh kawan saya merangkap assistant saya pagi tu.. kesian juga dia terpaksa bangun awal pagi ni... Tq Raydwin Robin...



Lagu Malaysia 1 - Faizal Tahir

Bersama Kumpulan Tunas Budaya JKKN Wilayah



Waktu petangnya pulak... kena "Lari" lagi ke Wangsa walk Mall, Wangsa Maju sebab kena peform juga untuk program 'Seni di Wangsa'. Nyanyi lagu Ku Sempurna (album Hary Nianti), Tanak Kampung, dan Menjelang Hari Raya. Antara artis yang terlibat seperti Shiha (Mentor), Black (Mentor) dan Shurti. Thanks to Maslina, Queeny, Jenny dan Raydwin yang sama2 join pi tempat tu walaupun sesat juga lah mula2... nasib baik ada GPS ni... hehehhe... Bha, Chek dis out...





Seni di Wangsa



Bersama Shiha Mentor

4 comments:

  1. waaa..hary....rugi sa xda tnguk ni...ko xda inform sy gia... hehehe... :)

    ReplyDelete
  2. ala tidak ni sempat tingu harry..erm melepas sa tingu ni..okai chayo....

    ReplyDelete
  3. uinaa... sir jd artis uda bha nie.. ehehehe.. awesome... :)

    ReplyDelete
  4. Alo guys.. siou baru check ni blog.. bz berabis ndak da masa mo update

    Sharyn - https://www.facebook.com/kadapologoso <----- like ni link kio, any updates ada di sana juga.. nway thq 4 ur support... GBU

    Beaty - kuroyon po dii.. ehhehe... tq kio

    Rick - hahah.. thnx

    ReplyDelete